Wat zijn de leukste accessoires voor jouw kantoor aan huis

Wat zijn de leukste accessoires voor jouw kantoor aan huis?

Werk jij weleens vanuit huis en heb je een kantoorruimte ingericht? Dan is het een goed idee om wat leuke bureauaccessoires toe te voegen, waardoor jij van jouw werkplek een gezellige en trendy plaats maakt. Het is in ieder geval belangrijk dat je ervoor zorgt dat jouw werkplek niet te druk of rommelig wordt. Je weet zelf het beste of je beter aan een opgeruimd of een wat drukker bureau werkt. Voor iedereen is dat anders, vandaar dat je verschillende dingetjes kunt uitproberen. In deze blog lees je hoe jij jouw thuiskantoor een upgrade kunt geven.

De beste accessoires voor rondom jouw bureau

Wanneer jij druk aan het werk bent wil je vast weten hoeveel tijd je gedurende jouw werkdag nog over hebt. Je kunt ervoor kiezen om telkens op jouw smartphone te kijken hoe laat het is. Helaas is uit onderzoek gebleken dat een smartphone op het bureau afleidt en ervoor zorgt dat je kostbare tijd verliest aan het scrollen in jouw telefoon. Vandaar dat je er beter voor kunt kiezen om een mooie wandklok in jouw kantoorruimte op te hangen. Dit geeft de tijd aan en zorgt ervoor dat jouw kantoor aan huis er mooier uit komt te zien.

Verder kun je ervoor kiezen om een mooie kamerplant neer te zetten. Dit zorgt voor voldoende zuurstof tijdens het werk en ziet er ook nog eens gezellig uit.

De leukste accessoires voor op jouw bureau

Wil je jouw bureau een leuke uitstraling geven? Dan kun je bijvoorbeeld voor een mooie muismat kiezen. Dit is ook nog eens praktisch tijdens het werk. Je kunt tegenwoordig uit allerlei muismatten in de mooiste uitvoeringen kiezen. Verder is een bureaubakje erg handig op het moment dat je losse papieren of pennen op het bureau hebt rondslingeren. Hier kun jij al jouw benodigde kantoorartikelen in bewaren. Bureaubakjes kun je zowel op je bureau neerzetten als aan de zijkant van jouw bureau hangen voor een leuk effect.

Ga eens op de DIY tour

Vind je het jammer dat bijna elke bureaustoel er hetzelfde uitziet? Vaak zijn ze saai en gaat het om een neutrale kleur. Tijd om jouw stoel zelf een beetje op te pimpen zodat je er een blijer gevoel van krijgt. Je kunt de poten van de bureaustoel bijvoorbeeld in jouw lievelingskleur verven. Daarnaast is er speciale textielverf te koop waardoor je ook het zitvlak of de leuning van de stoel een aparte kleur kunt geven. Verder kun je ervoor kiezen om een zelfgemaakte kalender op jouw bureau neer te zetten. Online zijn er veel mogelijkheden om jouw eigen kalender samen te stellen. Dan heb je meteen een mooi en persoonlijk accessoire gemaakt.