Thuis, maar toch buiten werken

Thuis, maar toch buiten werken

Hoe heerlijk is het om je bed uit te rollen en daarna meteen aan de slag kunt gaan met werken? In plaats van eerst met de auto, bus of trein te reizen naar je werkplek. Een thuiskantoor in tuin is een hele goeie oplossing op toch lekker thuis te zijn, geen last te hebben van je kinderen en-of partner en wel lekker te kunnen werken. Ook wil je buiten je werkdagen nog genieten van je kantoor en relax plekje.

Werken in eigen tuin

Thuiswerken heeft zo z’n voordelen. Je draait bijvoorbeeld even snel een wasje of gaat even met de hond wandelen. Toch heb je als je in de woonkamer zit wel is last van de geluiden om je heel zoals een wasmachine, de kinderen of een blaffende hond. Zeg dan zelf een kantoor in je tuin is dan toch wel ideaal. Al hoeft het niet altijd als kantoor te dienen. Je hebt ook de optie om ervoor kiezen om naast je werkplek een relax hoekje te zetten. Zo kan je in de zomer en in de winter ook genietenen van het buiten zijn met een lekker drankje erbij.

Verschillende bouw opties

Voor een tuinkantoor heb je veel verschillende bouw opties. Je hebt mogelijkheden zoals een tuinhuis, veranda of kapschuren. Iedereen heeft natuurlijk ook zijn of haar eigen wensen omtrent een kantoor in de tuin. Al zijn een paar dingen wel het belangrijkste om in je kantoor te hebben. Denk bijvoorbeeld aan elektriciteit voor LED spots, stopcontacten, centrale verlichting en voor de wat koudere dagen een heater of een kachel. Naast elektriciteit moet je je natuurlijk wel thuis voelen in je kantoortuin. Een optie is het kiezen van leuke meubels en mooie woonaccessoires, waardoor jij je helemaal op je plek voelt.

Werk en relax plek

Je wilt natuurlijk je kantoor niet alleen als kantoor gebruiken. Je wilt daar ook lekker kunnen relaxen en genieten van je gezin en vrienden met wat lekkers op tafel. Het voordeel is ook dat je een kantoor zo groot mag maken als je maar kan wensen. Natuurlijk moet je wel reëel blijven en denken aan de grootte van je tuin. Als je niet veel ruimte hebt om te benutten heb je ook de optie om te kiezen voor een ingeklapt bureau. Een ingeklapt bureau is vooral handig in kleinere ruimtes waar elke vierkante meter goed benut moet worden.