Wat zijn de leukste accessoires voor jouw kantoor aan huis

Zo maak je je kantoorruimte compleet

Een eigen kantoor inrichten en geen idee waar je moet beginnen? Kijk eens naar deze tools, die je werk een stuk makkelijker (en koeler) maken.

Instachill

De warme zomermaanden komen er (als het goed is) weer aan, en niets zo vervelend als werken in een bloedhete ruimte. De Instachill is een ideale oplossing als het natuurlijke klimaat op jouw werkplek nog wat te wensen overlaat. Dit mobiele koelapparaat koelt effectief door middel van water en is gemakkelijk te verplaatsen of mee te nemen. Het enige wat je hoeft te doen is de koeler vullen met water, het apparaat doet de rest. Met een tank van 10 liter kun je een hele dag vooruit.

Desk Call

Wil je je telefoon in zicht als je aan het werk bent? Met de Desk Call kun je je telefoon in een verstelbare houder zetten die ervoor zorgt dat je telefoon stevig vaststaat, en je ‘m kunt gebruiken zonder dat je hem vasthoudt. Ideaal als je een videogesprek voert terwijl je ook even je laptop gebruikt, of tussendoor even luncht. Je kunt de telefoon in de Desk Call gemakkelijk ontgrendelen en opladen.

Ergonomische zitplek

Een goede bureaustoel is een belangrijke investering, maar heb je ook al eens gedacht aan andere manieren om ergonomisch verantwoord te zitten? Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar een zitbal; een bal die je in eerste instantie dwingt om rechtop te zitten, en waarop je daarnaast de hele dag door je rugspieren gebruikt en ze zo ook versterkt. Zo voorkom je rugklachten en blijf je fitter.

Laptophouder

Werk je niet op een vaste computer maar vanaf een laptop? Grote kans dat je dan erg naar beneden kijkt als je aan het werk bent. Laptopstandaarden zijn er in alle soorten en maten en zorgen ervoor dat je je scherm op de goede hoogte kunt instellen. Zo heb je een computer die je overal snel mee naartoe neemt, met de gemakken van een vast beeldscherm die precies op de goede hoogte hangt.

Een goede sfeer

Naast de concrete spullen die maken dat je een fijne werkplek hebt die op de goede temperatuur is, is een fijn gevoel als je in je eigen kantoor bent minstens zo belangrijk. In een fijne omgeving waar je graag bent, kun je productief en gemotiveerd aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan genoeg planten en lekkere koffie. Daar werk je een stuk lekkerder van!