Jouw pand gunstig verkopen

Jouw pand gunstig verkopen

Wil jij jouw woning graag verkopen? Maar zie je op tegen alles wat hierbij komt kijken? Vind je de hele procedure via een makelaar lang duren? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw pand zonder tussenkomst van een makelaar te verkopen. Ervaren vastgoedspecialisten doen dan een marktconform bod op jouw pand. Ben je akkoord? Dan kun je jouw pand gunstig en snel verkopen.

Snel en gemakkelijk verkopen

Bij de verkoop van een pand komt een hoop kijken. Wil je jouw woning of een beleggingspand verkopen? Dan kun je hiervoor een makelaar in de arm nemen. Deze zal je vervolgens begeleiden gedurende het verkoopproces. Echter, deze procedure kan wel lang duren. Zo zullen er eerst professionele foto’s van jouw pand gemaakt moeten worden. Deze zijn nodig in de verkoopbrochure die moet worden opgemaakt. Als dit allemaal is gebeurd, kan de woning in de verkoop gezet worden. Wanneer eventuele geïnteresseerden zich aandienen, moeten deze de gelegenheid krijgen tot een bezichtiging. Dit alles kan bij elkaar al veel tijd in beslag nemen. En dan gaat het nog niet eens over biedingen, administratieve rompslomp en bedenktijden. Zie je dit langdurige proces niet zitten? Verkoop jouw pand dan aan een vastgoedspecialist.

Verkoop zonder tussenkomst makelaar

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat ze verplicht zijn tot het inschakelen van een makelaar. Maar niets is minder waar. Het wordt in Nederland veelvuldig gedaan, maar het is niet verplicht. Jij kunt ook gewoon jouw huis verkopen zonder makelaar. Deze optie is heel interessant als je graag een snelle verkoop wenst. Een groep gedreven vastgoedspecialisten kan een marktconform bod doen op jouw pand. Uiteraard is het aan jou of je dit bod al dan niet accepteert. De verdere administratieve rompslomp wordt jou bespaard. De vastgoedspecialisten nemen het allemaal uit handen. Doordat er geen makelaar tussenstaat, kan er snel gehandeld worden. Zo ben jij verzekerd van een snel en effectief verkoopproces.

Wel of geen makelaar inschakelen?

Wanneer je een pand wilt verkopen, vraag je jezelf misschien af wat wijsheid is. Kun je beter wel of niet een makelaar inschakelen? Een eenduidig antwoord valt op deze vraag niet te geven. Het hangt namelijk ook af van jouw persoonlijke gevoel. Maar vaststaat dat een verkoopproces zonder tussenkomst van en makelaar sneller verloopt. Schakel je wel een makelaar in? Dan kan de procedure lang duren. En het is vervolgens ook maar afwachten of er zich potentiële kopers aandienen. Verkoop jij je pand aan de vastgoedspecialisten? Dan ben je verzekerd van een koper, van een mooi marktconform bod en van een snelle afhandeling.