Trend zwarte industriële douchewand

Trend: zwarte industriële douchewand

Zwarte industriële douchewanden. Het is een trend die enorm in opkomst is. Deze douchewanden hebben zwarte kozijn en randen, die perfect aansluiten op de look van een industriële badkamer. Online kun je een groot aanbod aan trendy zwarte industriële douchewanden in diverse afmetingen kopen. Zo kun jij jouw badkamer helemaal afmaken!

Hoe douchewanden en een regendouche jou nog meer laten genieten van jouw douchemoment

’s Morgens na het opstaan of ’s avonds voordat je gaat slapen: voor de meeste mensen onder ons is een douchebeurt is dat momentje voor jezelf waarin je goed kunt ontspannen en even kunt ontsnappen aan de waan van de dag. De juiste douchewanden in combinatie met een regendouche zorgen ervoor dat je nog meer kunt genieten van dat kwartiertje dat je écht voor jezelf hebt. Laat je inspireren door de mogelijkheden.

Douchewanden: voor een vrije douchebeleving

Met douchewanden creëer je eenvoudig een inloopdouche, wat zorgt voor een vrije douchebeleving. Maak je gebruik van douchewanden, dan hoef je geen deur te openen om de douchecabine te betreden. Tevens zorgen douchewanden voor een moderne en ruimtelijke uitstraling van jouw badkamer. Douchewanden zijn leverbaar in verschillende soorten, zoals glazen douchewanden, plexiglas douchewanden, acryl douchewanden, pvc-douchewanden. De meeste douchewanden zijn voorzien van een antikalk coating. Dit beschermlaagje geeft jouw doucheruimte niet alleen een glanzende uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de douchewand kalk en ander vuil afstoot. Zo kun jij heerlijk ontspannen tijdens jouw douchebeurt, terwijl je erna weinig tot geen onderhoud hebt aan het schoonmaken van de doucheruimte.

Regendouches: de modellen, straalsoorten en ideale ophanghoogte

Een regendouche voegt luxe toe aan jouw badkamer. De douchekop van een regendouche heeft een grote diameter die zorgt voor een heerlijke zachte stortbui over jouw lichaam wat een ontspannen gevoel geeft. Regendouches zijn verkrijgbaar in talloze verschillende uitvoeringen. Zo kun je eenvoudig kiezen uit modellen en straalsoorten.

Voor je regendouche kunt je kiezen voor een inbouw of opbouw model. Het verschil zit in de verwerking. Het inbouwmodel wordt tegen de wand verwerkt, wat resulteert in een moderne en strak afgewerkte uitstraling. Enkel het bedieningspaneel, de regendouche en de eventuele handdouche zijn hierdoor zichtbaar. Het opbouwmodel is praktischer, maar iets minder stijlvol. De stang is zichtbaar. Dit heeft een aantal voordelen. Zo kun je de regendouche eenvoudig onderhoud en verstellen of de douchekraan vervangen.

Kies je voor een regendouche, dan kun je kiezen uit verschillende straalsoorten. Van een pulserende massagestraal tot een harde straal en van een zachte straal tot een waterbesparende straal: de mogelijkheden zijn enorm.

Maak je met meerdere mensen gebruik van de douche? Dan kun je een systeem kiezen met meerdere straalsoorten. Zo kan iedereen zijn voorkeursstraal instellen en genieten van een ontspanmomentje.

Wil je optimaal genieten van jouw douchebeurt, dan is het belangrijk om de regendouche zo hoog mogelijk op te hangen. De ideale situatie is ongeveer 30 centimeter ruimte aan te houden tussen de douche en je hoofd. Ontspannen maar!